dijous, 2 de novembre del 2023

HALLOWEEN 2023 DE VEÏNS AL SECTOR CA N’ENRIC

  

La bruixa preparant l'elixir

Els conills diabòlics

El manicomi

Vídeos


 

EL TERROR A CA N’ENRIC LA MIRANDA:

Va ser un èxit de participació! i de visitants aprop de 300 persones. L’esforç i l’entusiasme van ser gratament compensats per l’alegria de petits i grans.

Que aquest any Halloween cau en dimarts? Que us penseu que això frenarà al barri de Can Enric la Miranda? Doncs us equivoqueu. Aquest any estem amb gana, molta gana de menjar-nos les carns tendres i untuoses que corren per aquesta contrada. Volta i volta al foc i cap a la gola, o crues, com més ens delecten.

Els senyors conills, sempre tan refinats, ja els regalima la sang de la boca. Les bruixes cuinen els condiments. En Jack Skellington s’ha engalanat per la ocasió. I els zombies exigeixen salvatges la seva porció.

Als pocs afortunats (o no) que aconseguiu escapar, no patiu, al manicomi us esperem. El director, sempre pensant en el nostre benestar, ens ho obligat a seguir un règim espartà durant un any. Un any!! Es diu ràpid, un any sense provar carn humana, amb els seus tendrums, els seus greixos i l’inigualable gust de sang. Veniu, veniu, estem famèlics i us esperem!!

RSG