dilluns, 31 d’octubre del 2022

HALLOWEEN 2022 DE VEÏNS AL SECTOR CA N’ENRIC

Entrada al tunel del terror, Avgda.Ca N'Enric/Passeig Romero de Torres

EL TERROR ARRIBA A CA N’ENRIC LA MIRANDA:

És veu que el barri de Can n’Enric la Miranda el configurem una colla de motivades i motivats. El dia 31 d’Octubre vam exhibir aquesta empenta.

Setmanes abans es va començar a ordir l’esdeveniment. Els veïns ens vàrem reunir per marcar la ruta de les cases participants, es van crear fils musicals terrorífics, es va dissenyar un cartell de por i les nostres mans no paraven de dansar fent les manualitats i tot el necessari per que les cases estiguessin llestes per l’ocasió.

Va ser un èxit de participació! L’esforç i l’entusiasme invertit van ser gratament compensats per l’alegria dels visitants.

Hi ha algun nen i nena que encara s’esborrona en pensar en certs pallassos, però les llaminadures aconseguides van fer valdre el coratge. Hi va haver cases plenes de la màgia del Harry Potter, on la canalla, flipant, podia fer volar plomes! També es van poder veure  uns senyors del mal i una nena del exorcista que calibraven la seva malignitat, segons l’edat dels participants (tenien un cor gran aquests malèfics). Vam poder endinsar-nos en cases plenes de fantasmes esfereïdors i fins i tot es va poder assistir a la jornada de portes obertes d’una escola bressol demencial.

Bé, l’any que ve més i millor i que no minvin aquestes ganes de fer barri i poble, gràcies i salut per tothom!

 RSG 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Roser per la teva col.laboració i l'implicació del vostre sector. Fent poble!!
JM.