diumenge, 20 de novembre del 2016

V NIT DEL PREMI VILA DE VALLDOREIX 2015


Fundació Privada Autisme GURU, guardonada en la V Nit del Premi Vila de Valldoreix 2015


La vetllada va estar amenitzada per el duet Alba Cayuela i Marc Pons


El passat 19 de novembre, es va cel•lebrar la V Nit del Premi Vila de Valldoreix 2015.
L’acte es va dur a terme a la Nau de Cultura de VDX. Allí s’aplegaren una vuitantena de valldoreixencs en un sopar popular i gaudint d’una jornada d’associacionisme de la Vila




La Fundació GURU es remunta al mes d’ octubre de 1969, a Barcelona, on comença com a Escola d’Educació Especial, el primer centre a l’Estat Espanyol dedicat a l’atenció a infants amb psicosi i/o autisme. A partir d’aquí, al llarg de tota aquests anys han anat ampliant els seus serveis, a més d’escola especial, a educació ocupacional i de lleure i a serveis residencials. És aquí on pren sentit aquesta nominació ja que el 2009 es construeix la Residència GURU Valldoreix.
És una fundació que ofereix, amb eficàcia i eficiència, una atenció integral i de qualitat a les persones amb TEA i les seves famílies, facilitant en cada etapa evolutiva els recursos necessaris per afavorir el desenvolupament personal i la qualitat de vida. Són veïns nostres, els trobem passejant pels nostre poble i integrant-se cada cop més entre nosaltres i segueixen endavant gràcies a l’esforç i dedicació d’unes famílies i d’un equip de professionals que és gran, no tant pel nombre, com per la vàlua personal d’aquells que el formen: directius, educadors, professionals i personal d’administració i serveis.


Un cop finalitzat el lliurament del Premi, el secretari de l' AVVCELM, Josep Mª Fe va agraïr a totes les associacions i entitats de VDX per la seva col•laboració en aquest acte i també a l’E.M.D. de Valldoreix per la seva participació amb el Premi Vila de Valldoreix.

Per acabar el Secretari d'AVVCELM va convidar al President de l’EMD. Sr. Josep Puig a fer la cloenda de l’acte.

Us esperem a tots i a totes a la propera edició del 2017.

Enllaços:
http://www.totsantcugat.cat/actualitat/poble/societat/la-fundacio-guru-guanya-el-premi-vial-de-valldoreix-64717102.html
https://www.youtube.com/watch?v=ZtmddYXjcFY