dilluns, 18 de juliol del 2016

VIII NIT DE MÙSICA A LA FRESCA AMB LES MANELES I LLUÏSES A VALLDOREIX


El diumenge 17 de Juliol de 2016 Maneles i Lluïses ho va tornar a fer. Van tornar a triomfar al lloc que, pràcticament, les va veure nèixer: Valldoreix. 

Aquest any en un entorn diferent però igual d'acollidor, el grup musical de versions Maneles i Lluïses van agrupar a un munt de persones a la terrassa de La Rampa de la Colonia Montserrat, on van oferir un concert de més d'una hora acompanyades d'unes vistes estupendes.

Les 9 integrants del grup musical van donar-ho tot sobre l'escenari oferint al públic una selecció de cançons de diversos estils, totes arranjades per a donar el toc "manelo-lluisil" que les caracteritza.

El públic va quedar-ne encantat si hem de confiar en les ganes amb les que aplaudien al final de cada tema i com, després de que el grup anunciés que el concert s'acabava, van demanar fins a tres bisos.

Durant el concert es van viure moments molt emocionants amb algunes de les cançons que ja formen part del repertori habitual de les noies, i moments de riure i somriure amb cançons que posen el toc d'humor en una música bonica i molt ben acompanyada per les 8 veus i la guitarrista.