divendres, 20 de maig de 2016

PASSEJADA A LA RIERADA, SALT D'AIGUA, CAN PLANES I CAN RABELLAEl diumenge 15 de maig, organitzat per AVVCELM, vam fer una passejada per  La Rierada i el salt d'aigua.


Ens vam aplegar una quinzena de persones. L'Eduard Soler del Club Muntanyenc ens guiava; en sap un niu d'aquesta zona. Cares conegudes, ambient obert i planer, fa goig caminar amb aquesta mena de gent. 
 

I és que AVVCELM impregna aquests actes d'ambient de poble i col·laboració. Recordo el dia Dia de l'arbre, o la neteja del Molí de Canals; que, per cert, aquest dissabte hi tornem.

Doncs bé, la passejada del diumenge sorprèn; ens va sorprendre a tots. Com és possible que tan a la vora de casa hi hagi una vegetació tan exuberant? Les pluges d'aquests dies passats havien deixat un ambient humit, els camins eren plens de bassals, el Salt d'Aigua rajava aigua a dojo i les pedres del voltant regalimaven constantment. Hi havia vida i la senties.

Després, com era aviat i les forces aguantaven, ens hi vam acostar a Can Planes i Can Rabella. 


El voltant de Can Planes estava sembrat i ben cuidat. Tenien unes carxofes que feien goig.

A Can Rabella hi vam fer el vermut, la conversa i reposar forces. Després, a la tornada, alguns hi van collir flors de sauc per fer cava i d'altres plantes remeieres.

Jo ja penso en el dia 12 de juny. Visitar la maria de Can Rosàs, promet ser interessant.

RUS