dissabte, 19 de maig del 2012

III NIT DEL PREMI VILA DE VALLDOREIX 2011


La coral l'Harmonia de Valldoreix guardonada en la III Nit del Premi Vila de Valldoreix 2011


El passat 18 de maig, es va cel•lebrar la III Nit del Premi Vila de Valldoreix 2011. L’acte es va dur a terme a la Nau de Cultura de VDX. Allí s’aplegaren més d’una setentena de valldoreixencs en un sopar popular i gaudint d’una jornada d’associacionisme de la Vila.


La vetllada va estar amenitzada per el duet  The green Californians


La coral l'Harmonia de Valldoreix, es l’entitat cultural més antiga de Valldoreix, creada l’any 1981. Ha cel·lebrat el seu 30è aniversari que va culminar amb una versió catalana de l’opereta la Vídua Alegre, amb solistes de primer nivell. En aquesta llarga trajectòria,  la Coral l’Harmonia de Valldoreix ha actuat a molts indrets de Catalunya i ha estat ambaixadora de la nostra cultura a Menorca, al País Basc, a  França i a Alemanya

Un cop finalitzat el lliurament del Premi, el president de AVVCELM, Josep Lluís Salazar va agraïr a totes les associacions i entitats de VDX la seva col•laboració en aquest acte i també a l’E.M.D. de Valldoreix la seva implicació per dur a terme aquesta cita amb el Premi Vila de Valldoreix.

Per acabar el President d'AVVCELM va convidar a la vocal de participació ciutadana de l’EMD. la Sra. Susana Herrada a fer la cloenda de l’acte.

Us esperem a tots i a totes a la propera edició del 2012.
 AVVCELM

http://www.totsantcugat.cat/ca/notices/2012/05/la-coral-harmonia-rep-el-premi-vila-de-valldoreix-7392.php
http://www.youtube.com/watch?v=etVTXmBMk7E&feature=digest_thu

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats pel Premi!