dimarts, 26 de juliol de 2022

XIII NIT DE MÙSICA A LA FRESCA AMB LES MANELES I LLUÏSES A VALLDOREIX

El diumenge 24 de Juliol de 2022 Maneles i Lluïses ho va tornar a fer. Van tornar a triomfar al lloc que, pràcticament, les va veure néixer: Valldoreix. 

Sempre dient "Lluïses i Maneles"... i encara no sabem quines de les 7 components són "Lluïses" i quines són "Maneles"!


Aquest any han tornat a la Rampa 23, el grup musical de versions Maneles i Lluïses van agrupar a un munt de persones a la terrassa de la Rampa on van oferir un concert de més d'una hora i mitja acompanyades pel seu públic.

Les 7 integrants del grup musical van donar-ho tot sobre l'escenari oferint al públic una selecció de cançons de diversos estils, totes arranjades per a donar el toc "manelo-lluisil" que les caracteritza. 
 
El públic va quedar-ne encantat si hem de confiar en les ganes amb les que aplaudien al final de cada tema i com, després que el grup anunciés que el concert s'acabava, van demanar fins a dos bisos.

Durant el concert es van viure moments molt emocionants amb algunes de les cançons que ja formen part del repertori habitual de les noies, i moments de riure i somriure amb cançons que posen el toc d'humor en una música bonica i molt ben acompanyada per les 6 veus i la guitarrista. 
 
Volem donar les gràcies a la Rampa 23 i en especial al "Jero" per fer possible el concert

AVVCELM