dilluns, 16 de maig de 2022

PAELLADA DE VEÏNS AL BARRI CA N’ENRIC LA MIRANDA


El passat 8 de maig unes quantes veïnes i veïns del barri Ca N’Enric La Miranda (sector Ca N'Enric) ens vàrem aplegar per gaudir del diumenge i compartir tres delicioses paelles. La cosa ve de més lluny, el 31 d’octubre després d’atipar-nos de castanyes i cantar la castanyera a tort i a dret, vàrem engalanar el barri molt monstruosament. Va ser un gran èxit i moltíssimes famílies van visitar el barri per  fer la nostra versió particular del trick or treat.

Resulta que el barri està habitat per varis motivats/des amb ganes de fer coses plegats i dinamitzar la vila i la barriada. Tanta motivació va donant els seus fruits, un d’ells es va materialitzar la nit de Reis Mags en forma de carrossa. La temàtica que vam escollir els de Ca N’Enric va ser de bosc encantat. Ei, i Déu n’hi do com va quedar, vam aconseguir el segon premi!

També s’han fet altres activitats com la recollida de brossa al bosc. Esperem que aquest ímpetu no es perdi, al contrari s’incentivi i creixi amb força i que entre totes i tots teixim una xarxa ben bonica de diversió i germanor.

Roser Santonja

4 comentaris:

JM ha dit...

Gracies Roser

latortugadepiera.blogspot.com ha dit...

Oh, quina iniciativa tant maca, crec que totes aquestes accions apropen a la gent, als veïns de tota la vida...etc. enhorabona als emprenedors. Poc a poc s, anirà engrescant més gent.
Gràcies per aquest dia màgic.

latortugadepiera.blogspot.com ha dit...

La Feli i el Leo van estar encantats!! La propera vinc!😁

JM ha dit...

El Leo te pendent de fer-nos unes "migas" una nit de l'estiu