dilluns, 2 de desembre del 2013

CONFERÈNCIA DE GHANA A CATALUNYA I EL SOMNI D’EUROPA

Divendres 29 de novembre, al Casal d'Avis de Valldoreix vàrem tenir sensacions inesperades arran la  conferència de l'Ousman Umar.


La lluita de n’ Ousman per aconseguir el seu somni, des que va sortir amb 9 anys del seu poblat a Ghana per treballar i amb l'objectiu de buscar quelcom que pensaba que devia haver-hi en algun lloc lluny d'allà.

Les dificultats passades durant el seu viatge ens fan entendre les penúries de milers i milers de joves que, com ell, tenen ànsies de prosperar.

Un cop a Barcelona i amb la seva tenacitat i el seu esforç, moltes cosses li han anat de cara, i ara que pot, el primer en que pensa és com ajudar a la seva gent, sense oblidar el seu progrés personal i la seva plena integració.

Durant  els seus 4 o 5 mesos primers va aprendre el català i estima Catalunya com el que més. Ha fet el batxillerat i de moment fins a 2n de Químiques.

Acabada la seva xerrada, juntament amb el seu amic Jordi Ros, ens ha mostrat la manera amb què tots podem contribuir participant en el seu projecte.Podeu trobar informació en els enllaços.


QUE SEGUEIXIS TENINT TANT DE CORATGE OUSMAN"

Montse Roura 

Enllaços:

http://ajudafrica.org/ca/
http://www.labdoo.org/ca
http://www.rtve.es/alacarta/videos/els-nous-catalans/els-nous-catalans-historia-coratge/319820/
http://www.tv3.cat/videos/4509591/Un-altre-Ousman