diumenge, 21 de juliol de 2013

V NIT DE SOPAR AMB MÚSICA A LA FRESCA A VALLDOREIX, AMB EL GRUP VOCAL LES MANELES I LLUÏSES


Dissabte a la nit va tornar a ser una nit màgica. Les Maneles i Lluïses tornàvem a estar al mateix escenari que feia tot just un any.

Mirant enrere, han passat moltes coses en un any... però el millor, sens dubte, és haver pogut seguir fent camí juntes per tornar a arribar al Casalet de Valldoreix. El lloc que va confiar en nosaltres gairebé per primer cop i ens va cedir un entorn meravellós per a deixar-nos anar i oferir al públic les nostres versions.

L'any passat va ser molt màgic. Aquest any ha estat increïble. Cap de nosaltres no esperava que hi hagués tantíssima gent al públic. Cares conegudes, com sempre, però també cares noves i encuriosides. Gent que venia de lluny, i gent que ens veu molt sovint però que sempre hi són per a donar-nos suport.

El Casalet de Valldoreix ens va oferir un sopar fantàstic abans del concert. Mentre escalfàvem veus i omplíem la panxa podíem veure totes les taules de la terrassa plenes de gent que venia a escoltar-nos.

L'ambient durant tot el concert va ser molt càlid. I no només per les altes temperatures que ens va donar la nit de juliol, sinó per la calidesa dels somriures i els aplaudiments d'un públic que va gaudir d'allò més, sentint les nostres versions i creacions atípiques.

Per part nostra agraïr un cop més a tot el personal del Casalet de Valldoreix, especialment a la Rosa Marie, així com a la família Fe, que són els "culpables" que les Maneles i Lluïses portem gravat a foc a la nostra història com a grup un lloc tan meravellós com és Valldoreix.

Silvia Cat

Maneles i Lluïses en concert a Valldoreix 20_07_13