dissabte, 22 de desembre del 2012

VISITA A EL CENTRE DE RESTAURACIÓ DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA 16_12_12


C de conservar. Una paraula important pel passat diumenge al matí en la visita guiada al centre de restauració de béns mobles. Conservar per entendre. Conservar per anar endavant.

R de raigs X. La cambra de radiografia més gran de l’estat que va merèixer la visita i l’admiració del grup que en vam poder gaudir.

B de bitllet. Un bitllet per viatjar al passat i recuperar nostre llegat cultural, el nostre passat, la nostra historia i fer-ho amb coneixements artístics, i uns mitjans científics i tècnics que són referent a Catalunya. Un bitllet amb parada a Valldoreix.

M de magnífic. Un centre magnífic i unes explicacions esplèndides de la directora, la qual ens va acompanyar i ensenyar les diferents intervencions que es fan actualment al centre, un edifici de disseny minimalista i lluminós, que en si mateix ja paga la pena visitar-lo.

C de Catalunya, de cultura, de col•laboració i coneixement. C de cor robat davant una experiència inoblidable i molt interessant .

Olga lac

1 comentari:

Pere ha dit...

"I" de I que no torni a haver unes pluges com les del 1962. L'aigua va arribar en aquell loc a l'alçada del que ara és el sostre del CRBMC.

Perico