El tast va tenir un rotund èxit, donat el nombre de participants i la professionalitat i bon fer del ponent de l’INCAVI, el professor i enòleg Sr. Albert Gonzalo.
Va arribar l’hora del tast i vam començar pel Francolí Brut nature de les caves Castell d’Or, cava noble i sobri, de color groc verdós i reflexos daurats. La finor de les bombolles que desprén dibuixa un rosari perfecte en la superfície.
Compta amb complexos aromes, arran de la criança amb notes de fruita blanca madura.
A la boca es mostra fresc, potent i elegant amb el carbònic molt ben integrat. Les notes de criança es fonen amb la fruita madura. Excel•lent sensació final.
El segon tast va ser un Brut nature pinot noir (rosat) de Codorniu, L'exclusivitat de la varietat Pinot Noir ofereix un brut atrevit, elegant i de bellíssims tons cirera pàl•lid. Ple de frescor i vivacitat, presumeix de ser distint, únic i autèntic.
Atrevit en el seu cos i elegant en la seva ànima. Així es distingeix aquest cava autèntic i singular. Ple de vivacitat i a l'empara de la delicadesa de la varietat Pinot Noir.
Les aromes primàries de qualitat i persistència excel•lents que afloren en Pinot Noir, junt amb l'abundosa i fina bombolla, creen un cava que potencia les sensacions gustatives de plats com els arrossos melosos i les paelles.
Tot seguit, va tocar el torn a el Blanc de noirs de Juvè&Camps. (90% pinot noir, 10% xarel·lo) Fa olor de fruites blanques i d'os, amb indicis de cireres i un fons de pa grillé, fresc, amb les bombolles molt cremós integrades, tot molt subtil i elegant.
2 comentaris:
Jopé, has estudiat bé la lliço, no ?? Vaja literatura nen !
Fora conyes, ha estat molt bé.
Un tast entrenyable amb molt bon feeling entre el "profe" i els alumnes.
JM.
Publica un comentari a l'entrada