dissabte, 7 d’abril del 2012

PASSEJADA A LA RIERADA II (SALT D'AIGUA I GORG DE CAN BUSQUETS) 25_03_12

Remor d’aigua a la Rierada


Aquest matí ha estat especial, cada cop estic més contenta d´haver vingut a parar aquí, a Valldoreix, hi ha racons preciosos.

Avui s´ha fet la primera passejada cap a la Rierada, per veure el salt d´aigua.

Hem quedat a la Plaça del Mas Roig. Venia amb mi la meva amiga inseparable, la Sita, a totes dues ens agrada conèixer llocs nous i ens encanta estar en contacte amb la natura.

Amb els cotxes hem arribat a Castellví i allà els hem deixat. Hem anat caminant tranquil•lament per uns paratges idíl•lics, tot estava humit, la remor d´aigua ens anava acompanyant de tant en tant i el cant d´alguns ocells per aquí i per allà feien de música de fons. Sentíem una olor intensa a terra humida.

És un moment maco aquest temps en el que encara fa fresqueta i s´agraeixen els raigs de sol a la cara.

A la rierada hi havia força aigua i queia amb intensitat un bon doll que es trencava en el gorg.

Jo no he pogut estar-me’n d´acariciar la molsa esponjosa que cobria les roques, era com acaronar el llom d´un gran animal verd empapat d´aigua.

Mentrestant, un altre animal ens estava mostrant com poder gaudir d´aquella paratge, era el gos d´en Pere. que només veure l´aigua, no ha dubtat en ficar-s’hi i córrer amunt i avall amb una alegria contagiosa, era divertidissim veure’l brincar.

Després hem anat a veure el Gorg de Can Busquets, era més petit però aquest tenia més brolls i l´aigua també es veia neta i transparent.


En Josep deia que aquí portava al seu fill i els seus amics a banyars-s’hi, de petits.

Ha estat un matí molt maco, ple de remors d´aigua i bona conversa.

Gràcies a tots i bona setmana !

Eli