diumenge, 10 d’abril del 2011

II NIT DELS PREMIS VILA DE VALLDOREIX 2010


Grup de Teatre Espiral guardonat en la II Nit dels Premis Vila de Valldoreix 2010

El passat 9 d’abril, es va cel•lebrar la II Nit dels Premis Vila de Valldoreix 2010. L’acte es va dur a terme a la Nau de Cultura de VDX. Allí s’aplegaren més d’un centenar de valldoreixencs en un sopar popular i gaudint d’una jornada d’associacionisme de la Vila.



La vetllada va estar amenitzada per la Coral Jove de Valldoreix.

Grup de Teatre Espiral, que ha celebrat el seu 20è aniversari i s’ha distingit durant tota aquesta trajectòria per promoure i ensenyar teatre a nens, nenes i a joves, possible cantera de futurs actors i actrius, per fer un treball integrador amb persones amb diferents capacitats, per donar moltes temporades teatrals amb companyia propia i amb companyies de fora i per portar el nom de Valldoreix a diferents indrets quen hi han anat a actuar, sempre amb la bona direcció de la seva fundadora, Trini Escrihuela Veas.


Un cop finalitzat el lliurament del Premi, el president de AVVCELM, Josep Lluís Salazar va agraïr a totes les associacions i entitats de VDX la seva col•laboració en aquest acte i també a l’E.M.D. de Valldoreix la seva implicació per dur a terme aquesta cita amb els Premis Vila de Valldoreix.

Per acabar el President de AVVCELM va convidar a la Presidenta de l’EMD. la Sra. Montserrat Turu a fer la cloenda de l’acte.

Us esperem a tots i a totes a la propera edició del 2011.

Apa!
AVVCELM

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vetllada inolvidable, de les que s'expliquen als nets i netees!!!!

Gràcies a l'assocciació Ca N'Enric La Miranda per la iniciativa, als veïns de Valldoreix per les propostes fetes; al Jurat per les nominacions; i a tots els partíceps de l'acte: HA ESTAT ESPLÈNDIT!!!

Una menció especial per l'encert amb l'amenització musical de la Jove Coral l'Harmonia, pel seu director, pel pianista i per l'Escola Municipal de Música de Valldoreix que va deixar l'intrumental.

Kel

Anònim ha dit...

Amic J.M. com de costum ens tens a tots sorpresos de la teva organització a crear activitats de gran qualitat. Una felicitació per la "Nit dels Premis Vila de Valldoreix 2010. Ha estat una bona trobada de tots els valldoreixencs, i que puguem gaudir moltes d'altres també, en bona companyonia.
Salut i fins a la propera.
Mike